De rol van de managementondersteuner

Directies, managers en bestuurders met inzicht, visie en slagvaardigheid zijn de drijvende kracht achter het succes van organisaties. Zij kunnen daarin alleen slagen dankzij de inzet, kennis en vaardigheden van goed opgeleide managementondersteuners. De skills en vaardigheden die daarvoor nodig zijn, veranderen mee in een carrièrelang traject van opleiden, trainen en ervaring opdoen.

Schoevers: net zo actueel als jij

Schoevers is dé opleidingsautoriteit op het gebied van officemanagement en managementondersteuning. Wij zijn altijd nauw betrokken bij het werkveld. Enerzijds doordat onze docenten en opleidingsontwikkelaars met één been in de praktijk staan, anderzijds door de contacten die we onderhouden met onze studenten en alumni. Wij weten wat er speelt en welke skills en vaardigheden de officemanager van vandaag én van de toekomst nodig heeft.

Veelzijdig opleidingsaanbod

Schoevers weet dat jij ambitieus bent en je jezelf continu wilt verbeteren binnen je vakgebied. Zodat je meer waard bent voor jezelf en voor je werkgever. Daarom bieden wij volwaardig programma’s waarin je kunt studeren in deeltijd. Deze programma’s variëren van een korte en praktische secretaresseopleiding of -training tot een complete opleiding voor een landelijk erkend MBO- of HBO-diploma. Ook als je je wilt specialiseren kun je bij ons terecht. Zo kun je die opleiding kiezen die precies bij jouw leerwensen past.

Secretaresse van het Jaar

Schoevers draagt het secretaressevak een warm hart toe. De jaarlijkse Secretaresse van het Jaar-verkiezing organiseren wij dan ook met veel plezier. Een mooie gelegenheid om de veelzijdigheid en professionaliteit van het vakgebied extra onder de aandacht te brengen en managementondersteuners de waardering te geven die ze verdienen!

 

www.schoevers.nl