Schoevers. Dan ben je meer waard

Schoevers weet dat jij ambitieus bent en je continu wilt verbeteren binnen je vakgebied. Zodat je meer waard bent voor jezelf en voor je werkgever. Daarom bieden wij een volwaardig programma dat varieert van een korte en praktische secretaresse opleiding of training tot een complete opleiding office management die leidt tot een vakdiploma of landelijk erkend MBO- of HBO-diploma. Ook als je je wilt specialiseren – bijvoorbeeld met een opleiding Medisch Secretaresse – kun je bij ons terecht. Zo kun je die opleiding kiezen die precies bij jouw situatie past.

Deeltijd

Onze deeltijdaanpak heeft veel voordelen voor je. Deeltijd biedt je de gelegenheid om naast je werk alsnog het felbegeerde Schoeversdiploma te behalen. Misschien omdat je dat diploma eigenlijk altijd al wilde hebben en je nu die stap zet. Of omdat je al een Schoeversdiploma hebt en door wilt stromen richting de top van ons vakgebied. Wij zorgen ervoor dat je verder komt in het mooie werkveld van managementsupport, officemanagement en communicatie.

Schoevers Baanbemiddeling

De nieuwe manager in zijn nieuwe omgeving vraagt om een andere vorm van ondersteuning. Want de secretaresse zoals we die kenden, maakt plaats voor de proactieve en verantwoordelijke managementondersteuner die meebeweegt, de taal van nu spreekt en soepel omgaat met de online mogelijkheden van dit moment.
Schoevers bemiddelt deze nieuwe ‘co-managers’. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als ondersteuner, PR-, of marketing- en communicatiemedewerker? Onze consultants begeleiden jou in je zoektocht en staan voor je klaar met scholing in de laatste ontwikkelingen, carrièrebegeleiding en uiteraard vacatures.

Schoevers incompany

U wilt het beste als het gaat om de ontwikkeling van uw medewerkers. Schoevers biedt incompany opleidingen, trainingen, advies en coaching op maat.
Omdat kwaliteit, kosten, rendement en borging belangrijk voor u zijn, werken wij volgens het principe: meten – ontwikkelen – meten. Dit uitgangspunt staat garant voor optimaal rendement, voor uw organisatie en voor uw medewerkers. Bovendien mag u altijd rekenen op maatwerk: een bij uw vraag en uw organisatie passend concept met inzet van bedrijfs- of branche specifieke onderwerpen.