Annelies Bessels

Niet wetende wat ze ‘later zou willen worden’, besloot Annelies halverwege de MEAO-opleiding te gaan werken als administratief medewerkster. Na vijftien jaar nam ze afscheid van dit bedrijf als directiesecretaresse. De MEAO rondde ze af in de avonduren.
En na(ast) het behalen van dit diploma volgde ze diverse cursussen.

Ze trad in dienst bij haar tweede en huidige werkgever: GMB. GMB behoort met haar vier vestigingen en circa 400 medewerkers, tot de groep van middelgrote bedrijven in de GWW en beton- en industriebouwbranche. GMB biedt duurzame oplossingen op het gebied van water, energie en grondstoffen en bedenkt  oplossingen voor afvalwater, energie uit waterkracht / zuiveringsslib of voor het terugwinnen van nutriënten uit reststoffen. Annelies is werkzaam als fulltime groepsdirectiesecretaresse voor de CEO en CFO.

In juni 2013 werd ze benoemd tot voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen (NVD). Daarvoor was zij actief als regioteamlid en regiobestuurder. Annelies is al lid van deze beroepsvereniging sinds 2004. Uitdaging en persoonlijke ontwikkeling gaven de doorslag voor kandidaatstelling.
Annelies levert graag een bijdrage als jurylid aan de Verkiezing Secretaresse van het jaar omdat dit het mooi vak van managementondersteuners in de schijnwerpers zet.

Annelies Bessels